top of page
steab

Om STEAB

I Västervik hittar Ni oss, STEAB i Västervik AB. Ett familjeägt företag som jobbar över hela Sverige och även i Norge. Sedan 1982 har vi haft agenturen för det Japanska kvalitetsmärket Nitto Kohki ( grundat 1956 ). Vi förser industri, produktion och underhållsverkstäder med Nitto´s maskiner. Våra produkter står för kvalitet, styrka och lång livslängd. Vårt mål är att erbjuda snabb och personlig service med korta leveranstider.

Om Nitto Kohki

Nitto Kohki har sedan 1956 ansträngt sig till det yttersta med att designa, utveckla och tillverka produkter av högsta kvalitet. Avsikten med en genial teknologi är att uppnå arbetsbesparande och förbättrade arbetsförhållanden inom industrin.
Nitto Kohki Group har ett unikt produktionssystem, ett kontrollsystem för kvalitet och ett eget forskningsinstitut för att genomföra produktutveckling och forskning. Allt för att erbjuda trygghet och förtroende till kunder över hela världen.
Nitto jobbar ständigt med miljöfrågor och har sedan 2004 ISO14001-certifiering. Det finns en ständig strävan att förebygga miljöförorening genom att jobba med design av miljömedvetna produkter, göra gröna inköp, minska energiförbrukningen och använda återanvändningsprogram

Nitto Kohki
bottom of page